Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-دانشمندان به تازگی گاز‌هایی را در جوّ سیاره ناهید شناسایی کرده اند که احتمال وجود حیات در این سیاره را تقویت می‌کند.

خبرگزاری میزان – دانشمندان به تازگی در جوّ سیاره ناهید شواهدی را کشف کرده اند که می‌تواند نشانه وجود حیات در دومین سیاره منظومه شمسی به شمار برود.

گروهی از دانشمندان با انتشار نتایج تحقیقات خود در ۲ مقاله گزارش دادند که با استفاده از تلسکوپ‌های قوی در جوّ سیاره «ونوس» آثار گاز «فسفین» را مشاهده کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

در صورت انجام مطالعات بیشتر و اثبات این موضوع، دانشمندان به دنبال آثار حیات در این سیاره خواهند بود.

اگرچه ستاره شناسان گفته اند که هنوز درباره یافته خود اطمینان ندارند، اما نشانه‌هایی از نوعی زندگی میکروبی عجیب را در ابر‌های اسید سولفوریکی جوّ ناهید مشاهده کرده اند.

 

در این مطالعه جدید که نتایج آن طی ۲ مقاله در ژورنال «نیچر آسترونومی» منتشر شده، ۲ تلسکوپ مستقر در هاوایی و شیلی ابر‌های ضخیم جو ونوس را مورد بررسی قرار داده و آثار شیمیایی گاز «فسفین» را در آن مشاهده کرده اند.

بیشتر بخوانید: فیلم| نزدیک شدن یک سیارک غول پیکر به کره زمین فیلم| خورشیدگرفتگی جهانی؛ از آسیا تا شاخ آفریقا

گاز «فسفین» یک گاز سمی است که در روی زمین تنها ارتباط با حیات دارد.

 

یافته جدید این پرسش را در ذهن بسیاری از فضانوردان ایجاد کرده که آیا سیاره‌ای که زمانی بیش از هر سیاره دیگر در منظومه شمسی به زمین شبیه بوده، مورد غلفت بشریت قرار گرفته است.

«سارا سیگر»، از دانشمندان ستاره شناسی در موسسه فناوری «ماساچوست» و نویسنده یکی از ۲ مقاله اخیر، در این باره می‌گوید «این یافته‌ای خیره کننده و غیر قابل انتظار است و قطعا زمینه‌ای برای تحقیقات بیشتر درباره احتمال وجود حیات در جوّ ونوس خواهد بود.»

 

 

«کلارا سوساسیلوا»، از دانشگاه «هاروارد» که تمرکز تحقیقات وی بر روی گاز «فسفین» قرار دارد و مقاله دوم را نوشته، در این باره می‌گوید «ما می‌دانیم که این یک یافته فوق العاده است.»

«سارا استوارت جانسون»، یکی دیگر از اعضای این گروه تحقیقاتی می‌گوید «ونوس به مدت طولانی مورد غفلت ناسا قرار گرفته و این مایه شرمساری است.»

 

انتهای پیام/

برچسب ها: تحولات بین الملل سیاره ناهید

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زمین تحولات بین الملل سیاره ناهید سیاره ناهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۳۸۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره قاچاق حیات وحش گفت: با حضور رییس سازمان محیط زیست و مقامات کشوری که دارای مسئولیت هستند از جمله فراجا، گمرک قوه قضاییه یک نشست هم اندیشی را در راستای مسئله حیات وحش برگزار کردیم.

او ادامه داد: در این نشست مسئله قاچاق حیات وحش را تبیین کردیم. قاچاق حیات وحش قاچاقی است که رتبه دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است. قاچاق حیات وحش بسیار پر سود بوده که تمام کشور‌ها و به خصوص کشور خودمان به دلیل کریدور بودن مبدا قاچاقچیان قرار گرفته است.حیات وحش نقش اساسی و کلیدی در زندگی ما دارند که اگر بی تفاوت باشیم قطعا ژن‌های بی بدل را از دست خواهیم داد.

ابدالی تصریح کرد: امسال کمیته ملی قاچاق جانوری را تشکیل داده ایم که بتوانیم این رتبه را تغییر دهیم. 

او گفت: موضوع مهمی که تا به الان باید توجه شود آموزش است. آموزش لازم را به نیرو‌هایی که در ورودی‌های گمرک و فراجا هستند باید به خوبی ارائه شود تا بتوانند در کمترین زمان اقدام مناسبی را از خود نشان دهند. انواع و گونه‌های مختلف قاچاق را شناسایی بشناسند تا بتوانند موارد قاچاق را تشخیص دهند. 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست  تصریح کرد: فقر و بیکاری از علل قاچاق محسوب می‌شوند. ناآگاهی از عواقب قاچاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد برخی از بازار قاچاق، حیوانات را خریداری می‌کنند و این موضوع‌ها باید فرهنگ سازی شود.

ابدالی بیان کرد: متولی اصلی در کشور ستاد مرکزی مقابله با کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری است. اما دستگاه‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند پلیس فراجا از جمله پلیس فرودگاه، راه آهن، قوه قضاییه، هستند که می‌توانند کمک کننده باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • امشب شاهد مقارنه ماه و سیاره زحل باشید
  • حیات سراسر معرفت و فرزانگی امام جعفر صادق (ع)
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • حقایق پنهان درباره ماه
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!
  • نقشه‌ تلسکوپ فضایی «جیمز وب» از آب‌وهوای یک سیاره فراخورشیدی
  • عشق در قلمرو حیات وحش؛ وقتی حیوانات عاشق می‌شوند (عکس)